Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

242 роки від Дня заснування Кривого Рогу!

28 травня у парку Саксаганському відбулося районне свято «З Днем народження, найкраще місто на землі!». Від самого ранку парк наповнився дитячим сміхом та чудовим настроєм саксаганців. Захід відкрила заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Скляр С. Л. У рамках офіційної частини відбулася церемонія нагородження кращих представників територіальної громади району відзнаками міського та районного рівнів.

На мешканців та гостей району чекала яскрава та різноманітна концертна програма за участю кращих виконавців та творчих колективів району. Окрім цього, у парку відбулися конкурсно-розважальні та спортивні програми. Працювали виставки декоративно-ужиткової творчості, тематичні куточки, атракціони та інше. На алеях парку було організовано роботу святкових торговельно-розважальних ярмарків.

До святкової програми було також включено масові заходи для дітей, серед яких: автоперегони на радіокерованих моделях іграшкових автомобілів, «Веселі старти», гирьовий спорт та змагання з шашок, районні змагання з черлідінгу серед закладів освіти.

У районному заході взяли участь керівники закладів освіти та культури, трудові колективи підприємств, установ та організацій, мешканці і гості району – всього близько 500 осіб.