Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

День Європи

   21 травня 2016 року в Саксаганському районі у парку імені Артема відзначався День Європи. Особливістю цього свята були презентації районів міста, які представляли країни Європейського Союзу. Це дало можливість жителям та гостям нашого міста ознайомитись з особливостями історії та культури європейських країн, національною кухнею.

   Свято розпочалося о 15. 00 і та завершилось о  22. 00 рок-концертом. На кожній локації, де було презентовано певну країну спостерігався справжній ажіотаж. Краса і неповторність куточків культури милувала око.

   Саксаганський район презентував Великобританію. Це велична країна, з багатогранною історією та пам’ятками культури. Експозиції Біг Бену та Тауерського мосту справили величезне враження на відвідувачів свята. Куточки Шерлока Холмса, фотосушки, національної кухні допомогли відтворити атмосферу Англії.

   Необхідно відзначити різноманіття конкурсів, виставок, змагань та інших цікавих заходів, які захопили як дорослих, так і маленьких жителів нашого міста. Святкова атмосфера не залишила байдужого нікого із присутніх. Дане свято відвідав і наш міський голова Ю. Вілкул.

   Спільними зусиллями міськвиконкому, виконкомів районних у місті рад, КП «Інститут розвикту міста» та інших організацій та підприємств вдалося на високому рівні відзначити День Європи у Кривому Розі, про що свідчать позитивні відгуки мешканців міста.