Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Святкування 241-ої річниці з Дня заснування міста Кривого Рогу

Мій рідний краю, моя земле!
Тебе любитиму довіку.
                                                                            Твоє добро не знає ліку.
                                                                            Ти – гордість і любов моя!

   29 травня 2016 року у парку імені Артема відбувся районний святковий захід присвячений 241-річниці з дня заснування міста Кривого Рогу. Як для великих, так і для маленьких криворіжців було організовано яскраву культурно-масову та розважальну програми:

- спортивні конкурси та естафети, аматорські змагання;
- конкурс малюнків на асфальті;
- фото-виставки, присвячені історії рідного міста та ін.

   О 10.00 на арт-майданчику у парку імені Артема розпочався святковий концерт кращих творчих колективів Саксаганського району. Серед них: учасни-ки колективів МКЗ «Палац культури імені Артема», КЗ “МПК “Саксагань”, КМПНЗ “Криворізька міська музична школа № 13”, КМПНЗ “Криворізька місь-ка школа мистецтв № 1”.

   Для маленьких мешканців району та міста закладами освіти та культури були проведені цікаві ігрові пізнавальні програми. Родзинкою свята стало про-ведення акції «Пусть будет мир отныне и вовек». Від щирого серця, з поба-жаннями миру у рідній країні, війчькові в/ч 3011 випустили у небо дві земні кулі, оздоблені паперовими голубами. Також на знак миру в небо було випущені білі голуби.

   Нехай усіх нас завжди об’єднує любов і небайдужість до Криворіжжя, адже саме ми спільними зусиллями маємо кожного дня, кожного року робити наш район, наше місто кращими, заради батьків і наших дітей!

   Щоб завжди рідна криворізька земля, а разом з нею Сакаганський район для кожного із нас був місцем, де хочеться жити, і куди завжди хочеться повертатися!

   Зі святом!