Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зі святом тебе, Кривий Ріг!

   29 травня 2016 року в Саксаганському районі у сквері імені Артема (вул. Бикова, 2), під час святкового заходу з нагоди 241-ї річниці заснування міста Кривого Рогу, паралельно з іншими заходами, відбулися районні змагання з черлідінгу серед учнів закладів освіти, змагання для всіх бажаючих: з шашок, з гирьового спорту, перетягування канату та бою на подушках.

   В фінальних районних змаганнях з черлідінгу,  за право володіти Кубком Саксаганського району, зустрілися команди КЗШ № № 19, 41 та КСШ № 74. Обслуговували змагання незалежний суддівський корпус керівників гуртків фітнес-аеробіки та естетичної гімнастики комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп». Головними критеріями оцінювання команд у змаганнях з черлідінгу були: сила, точність, синхронність, технічність, оригінальність, енергійності виконання чер-дансу та використанню простору майданчику всією командою в трьох рівнях: в повітрі, на поверхні та на підлозі.

   За одноголосним рішенням суддівського корпусу змагань перемогу здобули учні КСШ № 74 (керівник Буяновська Р. О.), друге місце посіла команда КЗШ № 41 (керівник Марчук О. О.), третє місце залишила за собою команда юних спортсменок КЗШ № 19 (керівник Плахтій О. Ю.).

   Переможці та призери змагань з черлідінгу були нагороджені комітетом з фізичної культури та спорту виконкому районної у місті ради кубками, грамотами, медалями та солодощами у вигляді тортів від ТМ «Ідеал» ФОП Плахтієнко В. Т.

   Всі учасники, що взяли участь у змаганнях з перетягування канату, гирьового спорту, бою на подушках та в змаганнях з шашок, отримали солодкі подарунки.

   Тож зі святом всіх, Днем міста! Зі святом тебе, Кривий Ріг!