Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Батьківські он-лайн збори в закладах загальної середньої освіти

Функція сучасного закладу освіти полягає не тільки у навчанні й вихованні молодого покоління, але і у його соціалізації, формуванні життєвої компетентності, розвитку соціально значимих якостей особистості.

Превентивне виховання посідає важливе місце в системі виховної роботи закладу освіти, бо спрямоване на фізичний, психічний, духовний, соціальний розвиток особистості, метою якого є вироблення імунітету до негативних впливів соціального оточення, профілактику і корекцію асоціальних проявів у поведінці дітей і молоді, на їх допомогу і захист.

Заклади освіти району продовжують роботу з даного напрямку і під час дистанційного навчання у період вимушеного карантину.

У зв’язку зі збільшенням кількості випадків отруєння алкогольними напоями учнів закладів загальної середньої освіти та з метою посилення роботи з превентивного виховання з учасниками освітнього процесу з 16.04.2021 по 23.04.2021 в закладах загальної середньої освіти району організовано проведення батьківських он-лайн зборів.

Класними керівниками з урахуванням вікових особливостей учнів розглянуто питання шкоди алкогольних напоїв та тютюнових виробів, психотропних речовин на організм людини, батькам надано останні статистичні дані з даного питання, організовано перегляд відеороликів.