Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Легалізація найманої праці - альтернативи немає!

На виконання доручень Прем’єр-міністра України  Олексія Гончарука від 22.01.2020 №809/0/1-20 щодо проведення роз’яснювальної роботи з суб’єктами господарювання з питань легалізації найманої праці  28 січня поточного року у виконкомі Саксаганської районної у місті ради було проведено інформаційну зустріч з суб’єктами господарювання сфери торгівлі, ресторанного сервісу щодо дотримання вимог трудового законодавства України та недопущення допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

На інформаційній зустрічі були присутні представники виконкому Криворізької міської ради, Пенсійного фонду, Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області, Криворізького міського центру зайнятості.

 Захід було присвячено розгляду найважливіших правових питань дотримання норм трудового законодавства, комплексних заходів  чи перевірок органами Держпраці,  Пенсійного фонду України.

У зазначеному заходи взяли участь понад 100 представників малого та середнього підприємництва Саксаганського, Довгинцівського, Покровського та Тернівського районів міста.

Суб’єкти господарювання мали нагоду отримати відповіді спеціалістів на будь-які питання, пов’язані з оформленням найманих працівників з урахуванням вимог трудового законодавства.

Серед учасників зустрічі було розповсюджено роздатковий інформаційний матеріал державної служби України з питань праці: брошури щодо легалізації найманої праці.