Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

ШЛЮБ ЗА ДОБУ

Чи мали Ви можливість укласти шлюб незалежно від календаря? У загальному порядку заяви майбутні подружжя подавали завчасно - за місяць до події. А як бути романтичним натурам, які очікують або планують пропозицію руки й серця до Дня Святого Валентина, адже за даними CNN щороку майже 6 мільйонів людей очікують саме на таку нагоду.

То ж , є гарна новина від Мінюсту: у місті Дніпро стартував пілотний проект «Шлюб за добу». За інформацією Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, відтепер скориставшись послугою експрес – одруження, укласти шлюб можна лише за один день.

Більше інформації про подачу заявок, про організацію церемоній, адреси місцезнаходження можна дізнатись за посиланням: https://www.facebook.com/groups/1822998841292480/?ref=bookmarks , або

звернувшись до представника відділу державної реєстрації актів цивільного стану Управління державної реєстрації Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області – Катерини Сергіївни Дацько за телефоном (056) 32-21-87 або +38 098 156 33 18.

 

У вас є шанс стати дебютантами «Шлюбу за добу» у Дніпрі!