Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Розпочато міський конкурс відгуків на тему «Мої враження від криворізьких екскурсій

     До Всесвітнього дня екскурсовода, який щорічно святкується 21 лютого, управлінням економіки виконкому міської ради спільно з КП "Інститут розвитку міста Кривого Рогу" КМР оголошено конкурс відгуків на тему "Мої враження від криворізьких екскурсій". Не секрет, що через Саксаганський район проходить безліч цікавих туристичних маршрутів, якими пройшли не лише корінні мешканці району, але відвідували гості нашого міста. Нікого з туристів, мабуть, не залишили байдужими «Сланцеві скелі», промислові пейзажі та кар’єри, мальовничі краєвиди відпрацьованих штолень. Запрошуємо всіх охочих не тримати свої враження від екскурсій «в секреті» та розповісти власну історію про мандрівки районом.

     Варто зазначити, що пeрeможців конкурсу (3-х осіб) буде обрано за кількістю позитивних вподобань на сторінці Facebook "Кривий Ріг туристичний"  (https://www.facebook.com/kr.tour/). Тому пропонуємо не лише ділитись своїми враженнями, але й підтримати інших учасників конкурсу.

     Голосування триватиме до 19 лютого до 2100 .

     У випадку наявності питань щодо участі у конкурсі пропонуємо звертатись до управління економіки виконкому міської ради за телефонами – 74 84 75, 92 13 17.

За матеріалами сайту: http://kr.gov.ua/