Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічні подарунки

Новий рік - найулюбленіше свято і дорослих, і малюків. Особливо він подобається дітям: атмосфера свята панує повсюди. А як приємно в ці дні отримати подарунки від самого Дідуся Мороза та Снігуроньки!

Звичайно ж, цьогоріч, без новорічних подарунків не залишилися й діти з числа сімей військовослужбовців, які загинули на Сході України під час проведення Антитерористичної операції та Операції об’єднаних сил та діти, з числа родин військовослужбовців особового складу Саксаганського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

Сьогодні, за ініціативи депутата Дніпропетровської обласної ради Андрія Гальченка та виконкому Саксаганської районної у місті ради, діти вищезазначених категорій, отримали солодкі подарунки та теплі привітання з побажаннями миру і добра, достатку та здоров’я, здійснення мрій і сподівань!

Тож нехай рік, що наступає, приходить до нас під знаком любові і поваги та буде роком чистих помислів і добрих справ на нові здобутки та приємні події.