Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Засідання колегії відділу освіти

28 грудня 2020 року відбулось засідання колегії відділу освіти виконкому Саксаганської районної у місті ради. До роботи були залучені члени колегії та спеціалісти відділу освіти, керівники закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти району працювали дистанційно.

Ознайомив з планом проведення колегії відділу освіти виконкому районної у місті ради начальник відділу освіти Андрій Іванов.

Розглянуто питання «Про підсумки роботи відділу та закладів освіти у 2020 році та завдання розвитку галузі на 2021 рік», «Про затвердження плану роботи відділу освіти на 2021 рік», «Про внесення змін до рішення колегії відділу освіти «Про перспективи розвитку  мережі закладів загальної середньої освіти».

Про сучасні підходи у превентивній роботі з учасниками  освітнього процесу доповіла Ірина Журба, головний  спеціаліст відділу освіти.

За результатами обговорень зазначених питань та голосування членів колегії відділу освіти всі запропоновані рішення прийнято.