Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічні подарунки дітям!

Новорічно-різдвяні свята – час веселощів, розваг і подарунків, найщас- ливіша пора для усіх дітлахів. Та хто, як не діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, та діти, родини яких перебувають у складних життєвих обставинах, потребують найбільшої турботи, підтримки та уваги з боку дорослих? Їх особливо щиро хочеться огорнути гарним настроєм, прив-нести пригоршню свята й радощів у непрості будні.

Вже традиційно служба у справах дітей виконкому районної у місті ради виявляє свою увагу й турботу щодо дітей, які потребують особливого ставлен-ня, з готовністю підставляючи плече підтримки таким сім’ям, не залишаючи їх з проблемами наодинці.

А щоб радіснішими були новорічні свята, опікується придбанням смачних сюрпризів дітям пільгових категорій, тож напередодні Нового року вони отримали солодкі подарунки.

Без жодних сумнівів, світлі посмішки зраділих дітей, слова щирої вдяч-ності батьків, опікунів та піклувальників стають тим найкращим стимулом, аби ще ширше відчиняти серце для добрих справ.