Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічні свята вже на порозі…

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового року. Ялинка, подарунки, салют, здійснення мрії, святковий настрій - із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято.

Останні тижні грудня в школах завжди сповнені радісним очікуванням новорічного дива та зимових канікул. Заклади освіти району вже готові до приходу довгоочікуваних свят: прикрашено будівлі різноманітними новорічними атрибутами, створено новорічний настрій.

У закладах загальної середньої освіти району проведено різноманітні за формою новорічні заходи та конкурси. Класні колективи КЗШ № 119 підготували новорічні вітання для школярів та мешканців мікрорайону, найкращі розміщені на сторінці у соцмережі Фейсбук. Учні 11-А класу КЗШ № 120 стали учасниками масштабної акції «Привітай малечу», підготувавши невелику виставу. Кожна дитина отримала солодкий приз та безліч позитивних емоцій. 23.12.2020 у КСШ № 107 підведено підсумки конкурсів на краще новорічне привітання та краще новорічне прикрашення класної кімнати.

У період пандемії, заборон та обмежень традиційні новорічні ранки в закладах дошкільної освіти проходять у вузькому колі, без присутності батьків та інших осіб. У закладах організовується проведення різних акцій, в тому числі із залученням батьківської громади. У ЗДО № 57 підготовлено Марафон новорічних ялинок «Новорічне диво», які креативно виготовлені власноруч вихованцями та їх батьками, педагогами закладу.

У період з 21.12.2020 по 24.12.2020 в ЦДЮТ «Сонях» організовано проведення свята для вихованців «Новорічна феєрія».

Вітаємо з прийдешніми новорічними святами. Бажаємо міцного здоров’я, сімейного щастя, миру та добробуту, нехай здійсняться найзаповітніші мрії!