Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Новорічний захід – шоу програма «Новорічні забави» для дітей з багатодітних сімей

Улюблене свято усіх дітей та дорослих - Новий рік. Усі починають мріяти , чекати дива та новорічних подарунків. Діти, звісно, найбільше очікують свята та готуються його зустрічати заздалегідь, мріючи про новорічу казку. Але не кожні батьки можуть собі дозволити втілити усі мрії своїх дітей. Наприклад, багатодітні сім’ї, в яких батькам може не вистачити часу навіть на маленьке новорічне свято для дітей. Відділ у справах сім’ї і молоді виконкому Саксаганської районної у місті ради подарував частинку новорічного настрою та віри у диво дітям з таких сімей.

28 грудня 2017 року у палаці культури «Мистецький» до дітей із багатодітних сімей на свято завітали казкові герої: Ельза, Олаф, Трояндочка, Цвітан та Дід Мороз, які веселилися та гралися разом з дітьми. На завершення казкового дійства діти спостерігали за неймовірним шоу повітряних бульбашок. Усіх присутніх на святі привітала депутат Саксаганської районної у місті ради від депутатської фракції Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК" Омельниченко О. О.

Після свята на всіх чекали новорічні презенти (солодощі) і, найголовніше – казковий настрій.