Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Тепло душі!

Ось і настала осінь. Довкола усе змінюється. Осінь, мов художниця, розмалювала дерева в жовто-червоний колір.

Осінь – це пора року, яка по-своєму причаровує різнобарв’ям кольорів.

А для дітлахів це ще радісна пора осінніх канікул. Вони дають перепочити під час навчального року. 

Оскільки осінь ще й дощова пора року, ми часто зустрічаємося зі своїми рідними біля родинного теплого каміна. У холодні місяці року дітвора під час шкільних канікул, досхочу насолоджується домашнім затишком та спілкуванням з рідними.

А як же в цей час бути дітям, які обділені батьківською любов’ю, турботою та підтримкою? Куди у цей час подітися хлопчикам та дівчаткам у яких немає великої люблячої родини, або у яких сім’я асоціюється із алкоголем, наркотиками, побоями, образами?

Знаючи непрості долі дітей, ми не можемо дозволити собі, щоб вони почували себе покинутими та самотніми. Саме тому всі ми прагнемо показати цим дітям іншу сторону життя, обдарувати їх душевними емоціями, яких вони ніколи не відчували, зібрати усіх разом у теплій хаті біля палаючого каміну.

Всі діти мають право на головне - домашнє тепло та батьківську любов. Дітям, які втратили родину, може допомогти кожен, хто небайдужий. Одні – усиновлять і виховають дитину, інші –допоможуть дитині знайти батьків, треті нададуть фахову консультацію, тим хто бажає взяти дитину на виховання. Основне, щоб ми всі намагалися допомогти кожній дитині виростити у любові і повазі. І якщо у Вас виникло бажання взяти дитину в родину, у цьому Вам допоможуть спеціалісти служби у справах дітей виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Володимира Великого, 32, тел. 94 82 08.