Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Голосуй за проекти!

Шановні мешканці Саксаганського району, раді повідомити, що з 01 по 15 листопада 2018 року розпочинається голосування за проекти «Громадський бюджет – 2019». Голосувати можна за три проекти  (малий, середній, великий), які на Вашу думку, є найважливішими для покращення міста.

Як можна проголосувати за обрані проекти? По-перше, це можна зробити на сайті gb.kr.gov.ua

Для цього потрібно:

  1. Зареєструватися за допомогою BankID  в електронній системі.
  2. Обрати три проекти зі списку (малий, середній, великий) та проголосувати.

По-друге, віддати свій голос також можна в пунктах письмового голосування, при собі мати паспорт громадянина України. Для внутрішньо переміщених осіб обов’язкове пред’явлення особисто паспорта громадянина України та довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи. Нагадуємо, що пункт письмового голосування у Саксаганського районі знаходиться   у  будівлі   виконкому   Саксаганської   районної  у  місті  ради,  на І поверсі,  каб. 115 (вул. Володимира Великого, 32).

За додатковою інформацією звертатись до відділу економіки та промисловості виконкому Саксаганської районної у  місті  ради за тел. 94-82-03.