Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Виховуй у собі людину

«Виховуй у собі людину - ось, що головне. Інженером можна стати за п'ять років, вчитися на людину потрібно усе життя», - слова відомого на весь світ українського педагога, вчителя, дитячого письменника, поета та публіциста - Василя Олександровича Сухомлинського.

З нагоди 100 - річчя з дня народження цієї видатної людини на молодшому відділі дитячого філіалу №15 комунального закладу культури «Міська дитяча бібліотека» Криворізької міської ради відбулася літературна година: "Бо я - людина".

До бібліотеки завітали учні 4-А класу КЗОШ №19. Дітям бібліотекар розповіла біографію талановитого педагога, прочитала декілька оповідань, а потім діти залюбки прийняли участь у їх обговоренні. Самі ж діти розповідали вірші про маму, тому що Сухомлинський шанобливо відносився до материнства, показували інсценіровки до оповідань: "Не загубив, а знайшов", "Моя мама пахне хлібом", "Звичайна людина". Потім довідалися про настанови для підростаючого покоління від Сухомлинського В. О.

Виконуючи настанови діти завзято пограли в рухливі ігри. Перед тим, як прощатися на згадку про зустріч бібліотекар подарувала роздруковані казки Сухомлинського В. О. та цукерки.