Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Сьогодні свято храму книг

Сьогодні свято храму книг.

Бібліотеки славне свято.

Зібрались ми у залі цій,

Щоб теплих слів сказать багато.

Щоб возвеличить до кінця

І щоб віддати щиру шану

Усім. Усім працівникам,

Що відкривають двері храму.

        

Бібліотека…  Стародавня і вічна скарбниця людського розуму.

Бібліотека – це не тільки книги. Це – концентрат спресованого часу, поєднання тисячоліть людської думки, перенесеної в життя. Це не просто сховище земної мудрості,  це своєрідний оазис, де кожен пов’язує свою долю зі світом цивілізованої культури.

Ми зацікавлюємося й вчимося у бібліотеках. Тут відбувається тайна знайомства з першою казкою, тут зустрічаються покоління,  народжуються вчені, письменники, композитори, тут дістають перлини невичерпних знань тисячолітньої давнини.

Відділ культури виконкому Саксаганської районної у місті ради вітає всіх хранителів людської мудрості і людської моральності. Бажає творчості й натхнення, щастя, добробуту та любові працівникам бібліотечної сфери та їхнім родинам. Віри у власні сили, надії на те, що праця буде достойно визнана, любові користувачів і мудрості у здійсненні великих планів!

Будь-яке свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. Не виняток і сьогодняшній день. Шановних бібліотекарів поздоровив голова Саксаганської районної у місті ради Валерій Вікторович Беззубченко. Подякою голови Саксаганської районної у місті ради за збереження й примноження духовних скарбів українського народу, вагомий внесок у культурний розквіт Саксаганського району, сумлінну самовіддану працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек нагороджено 20 працівників бібліотечної сфери. Крім Подяки, усі нагороджені отримали подарункові сертифікати та чудові квіти.