Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Міжнародний День людей похилого віку і День ветерана

   Щорічно 01 жовтня відзначається Міжнародний День людей похилого віку. День літньої людини – це чисте і світле свято. Свято наших батьків, бабусь та дідусів, день, коли ми віддаємо їм свою любов і повагу. А в Україні цей день також і День ветерана.

   Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, зв’язку  та розуміння поколінь.

Цей день є визначним і особливим, щоб кожна людина, кожен громадянин пам’ятав про свою історію, вшановував і надавав підтримку людям похилого віку, ветеранам, пенсіонерам, адже вони найбільше потребують нашої допомоги, нашої уваги.

   У нашому районі мешкає 14 540 осіб які є ветеранами праці. Більше 200 ветеранів відзначені державними нагородами, а також мають почесне звання Героя Соціалістичної праці – Петрук Андрій Дмитрович та Повного кавалера ордена Трудової Слави – Мостовий Микола Олексійович.

   З нагоди відзначення Міжнародного Дня людей похилого віку та Дня ветерана 30 вересня 2014 року о 14.00 в МКЗ «Палац культури ім. Артема» відбудуться районні урочисті заходи.

   Приєднуючись до привітань та побажань, що звучатимуть для людей похилого віку,  зичимо  нев’янучої молодості, нескінченного оптимізму.

   Пам'ятаймо і надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та людьми  поважного віку.