Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Серпнева нарада педагогічних працівників Саксаганського району

Новий навчальний рік для школярів розпочинається 1 вересня. А для освітян вже традиційно новий навчальний рік розпочинається серпневою нарадою, яка у нинішньому році проходила 28 серпня в сесійній залі виконкому Саксаганської районної у місті ради.

На початку наради 8 першокласникам з багатодітних родин були вручені подарунки: портфелі з навчальним приладдям.

Серпнева нарада – це підведення підсумків за минулий навчальний рік, визначення перспективних планів роботи педагогів на новий навчальний рік.  На нараді радник голови районної у місті ради Світлана Скляр  акцентувала увагу присутніх на досягненнях закладів освіти в минулому навчальному році, окреслила основні завдання на наступний.

Про підсумки 2018-2019 навчального року та нововведення 2019-2020 року доповіла заступник начальника  відділу освіти Людмила Михайлова.  Про перші результати та труднощі реалізації Концепції «Нова українська школа»  інформувала методист Інноваційно-методичного центру Людмила Лавренко,  про питання з медичного обслуговування, законодавчі аспекти організації вакцинації дітей інформувала заступник головного лікаря з охорони материнства та дитинства Центру первинної медико-санітарної допомоги № 4 Оксана Шапкаріна.

На завершення наради за високі досягнення у Всеукраїнських конкурсах шістьом працівникам закладів освіти району  були вручені подячні листи голови районної у місті ради,  за підсумками минулого навчального року ще 37 педагогів були нагороджені грамотами.