Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Пізнаємо світ і на літніх канікулах

27 червня 2017 року відпочиваючі у пристосованих дитячих закладах відпочинку «Дивокрай» та «Смішарики» завітали до бібліотеки-філії № 15.

Для різних груп було організовано і проведено відповідні заходи. Для дітей 6-7 класів було проведено дискус «Правове забезпечення дитинства».

Для відпочиваючих з табору «Дивокрай» працівники бібліотеки організували гру-вікторину «Про все цікаве для дітей». Діти згадали те, що вчили в шкільний період, поповнили свої знання новими відомостями, з задоволенням пограли в рухливі та настільні ігри, а потім переглянули фільм.

Відпочиваючи в таборі «Смішарики» зіграли в інтелектуальну гру «Що? Де? Коли?», що зарядило дітлахів позитивом і дало змогу продемонструвати свій інтелектуальний розвиток, кмітливість та спритність.

Потім дітям було запропоновано розваги на вибір: хтось переглядав періодичні видання, хтось знайомився з книгами, хтось грав в настільні ігри, а хтось у рухливі. Дехто виявив бажання відпочити у мультзалі, переглядаючи мультфільми.

Задоволені діти та вихователі обіцяли приходити ще.