Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Зіркові спалахи дитинства - районна спортивна програма для малечі від ЦСДЮМ «Олімп»

З метою організації змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків і молоді під час літнього оздоровчого періоду, залучення їх до занять фізичною культурою і спортом, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи, 29 червня 2017 року на спортивному майданчику за місцем мешкання населення, розташованого за адресою: вул. Космонавтів, 5, в рамках літньої спартакіади «Юність-2017», традиційною спортивною програмою «Зіркові спалахи дитинства», в рамках районної літньої спартакіади «Юність-2016» серед збірних команд дитячих закладів відпочинку з денним перебуванням, відбулися естафетні змагання «Веселі старти» та конкурсно-танцювальний батл з вболівальниками, які за традицією проводять працівники комунального позашкільного навчального закладу «Центр спорту для дітей, юнацтва та молоді «Олімп».

В спортивному заході взяли участь 210 чоловік з трьох збірних команд пришкільних таборів з денним перебуванням: КГ № 91 «Блискавка», КЗШ № 120 «М&M’s» та ДЮСШ № 10 «Олімпійці». За принципом «Бистріше, вище, сильніше», учасники змагалися в естафеті «Веселі старти», а також конкурсно-танцювальному батлі «найактивніших вболівальників».

За підсумками проведених змагань, перше загальнокомандне місце виборола команда КГ № 91«Блискавка», друге місце поділили між собою команди ДЮСШ № 10 «Олімпійці» та КЗШ № 120 «М&M’s».

Всі команди-учасниці районної між табірної спартакіади «Юність-2017» були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем.

Від депутатського корпусу фракції «Опозиційний блок» всі учасники районних змагань та вболівальники отримали солодощі у вигляді морозива.

Літо продовжується, а з ним і спартакіада «Юність-2017». Тож, чекаємо юних спортсменів на спортивних майданчиках району у наступних змаганнях.

Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні районного спортивно-масового заходу всьому колективу комунального позашкільного навчального закладу «ЦСДЮМ «Олімп» КМР в особі директора Селюти Неоніли Василівни та депутатському корпусу фракції «Опозиційний блок».

Діти – це майбутнє нашої країни, здорової і сильної! Здорові діти - здорове й розвинене суспільство! Не забуваймо це!