Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Служба у справах дітей інформує

Відповідно до плану роботи виконкому Саксаганської районної у місті ради протягом червня поточного року відбулося два засідання комісії з питань захисту прав дитини — 07 та 21 червня. Загалом, на засіданнях розглянуто 32 питання, серед яких питання визначення способу участі батьків у вихованні та спілкуванні з дітьми; призначення опікунів, піклувальників над малолітніми і неповнолітніми дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклу-вання; про надання згоди громадянам на вчинення правочинів з нерухомим майном, право власності на яке або право користування яким мають діти; питання взяття під соціальний супровід та зняття з нього сімей громадян, які мають дітей та опинилися у склданих життєвих обставинах. Крім того, членами комісії розглянуто та затверджено плани соціального захисту дітей, які опини-лися в складних життєвих обставинах.

За результатами розгляду питань на комісії підготовлено та прийнято 17 рішень виконкому районної у місті ради.

У липні поточного року засідання комісії з питань захисту прав дитини виконкому Саксаганської районної у місті ради відбудуться 05 та 19 липня.

Для отримання консультацій щодо винесення питань на розгляд комісії батьки, опікуни (піклувальники) можуть звернутися до служби у справах дітей  виконкому Саксаганської районної у місті ради за адресою: вул. Володимира Великого (Мелешкіна), 32, кабінети з 103 по 111.