Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Буяє квітами район

Нарешті у наше місто прийшло довгоочікуване різнобарвне спекотне літо. Саме літо яскраво демонструє результати робіт з благоустрою, які розпочиналися ранньою весною омолодженням дерев, засіванням газонів, висаджуванням квітів на клумби. Максимум зусиль до цього різнобарв’я докладено фахівцями спеціалізованого підприємства зеленого господарства КП «Сансервіс».

Працівниками зазначеного підприємства омолоджено близько п’ятдесяти дерев на вулицях Качалова, Свєтлова, Каспійський. Видалено поросль на ділянці біля перехрестя вулиць Івана Авраменка (Корнійчука) та Бикова.

Висаджено молоді деревця у скверах на вулицях Космонавтів, Покровській (Подбєльського), Співдружності.

Засіяно газони та засаджено клумби квітами у скверах на вулицях Співдружності, Космонавтів, у скверах «Юність» та «Квітка Кривбасу» на вулиці Покровській (Подбєльського), на майдані 30-річчя Перемоги, на площі Горького, біля храму Святої Великомучениці Тетяни й перед адміністративною будівлею виконкому Саксаганської районної у місті ради на вулиці Володимира Великого (Мелешкіна), сквері «Героїв Чорнобиля» на провулку Бульварному, поруч з кінотеатром «Олімп», біля пам’ятного знаку, встановленого на честь криворіжців, які загинули під час виконання інтернаціонального обов’язку в республіці Афганістан.

Проте літо дарує не лише яскраві фарби квітів, а й неприємності пов’язані зі стрімким ростом і розповсюдженням карантинних бур’янів. Тож, для покращення стану району, КП «Сансервіс» щоденно за допомогою мотокіс та спеціалізованої техніки здійснюється покіс територій обсягом близько 4 га.