Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Залізне серце України, чудове місто – Кривий Ріг

Люблю тебе, моя перлино,

Ти - моя радість, оберіг,

Залізне серце України,

Чудове місто – Кривий Ріг!

30 травня 2020 року відзначається 245 річниця міста Кривого Рогу. День міста - особливе для усіх криворіжців свято. Його відзначає  кожен, хто вважає наше місто своєю рідною домівкою: хто народився і виріс тут, хто приїхав і залишився назавжди. Місто – це не тільки вулиці, будинки, парки і тротуари. Місто – це наш спільний дім, побудований з унікальної мозаїки людських характерів. Місто – довжиною в 126 км, місто в довжиною життя…

Заклади освіти району з радістю приєднуються до святкування і в цьому році, незважаючи на карантин, беруть участь у міському челенджі «Розкажи мені про рідне місто» та районній творчій акції «Місто креативу», що присвячені 245 річниці міста Кривого Рогу.

Ми пишаємось усіма мешканцями міста, які намагаються прославити наш Кривий Ріг та невтомно працюють на його благо. Багато криворіжців люблять рідний край за мальовничі пейзажі, незвичайної краси водопади, затоплені кар'єри, які не залишають нікого байдужими. Здається, що тільки в нашому місті можна споглядати такі чарівні заходи сонця, які торкаються глибини душі і заворожують.

Тож  бажаємо Кривому Рогу, щоб з кожним роком розквітав і приносив насолоду й гордість мешканцям від проживання в ньому. А усім криворіжцям - мирного неба, міцного козацького здоров'я, щастя, достатку та родинного тепла.

Зі святом, рідне місто!