Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Стан роботи по зменшенню заборгованості за отримані житлово-комунальні послуги

   Відділом житлово-комунального господарства приділяється особлива увага роботі по зменшенню заборгованості за отримані  житлово-комунальні послуги. Це і проведення зборів з мешканцями, інформаційні зустрічі та насамперед, це активізація позовно-претензійної роботи з підприємствами-надавачами житлово-комунальних послуг.

   На сьогоднішній день КП «ЖЕО № 35» підготовлено та направлено до суду 231 позовів до суду на загальну суму 859 тис. грн., в тому числі тільки у травні направлено 14 позовів до суду на суму  28 тис. грн.

   Частіше всього, після винесення судових рішень, боржники добровільно погашають борги, а до тих, хто нехтує судовими рішеннями, виконком районної у місті ради сумісно з державною виконавчою службою та підприємствами-надавачами змушені застосовувати радикальні заходи з примусового стягнення боргів та припинення надання житлово-комунальних послуг.

   Тож, щоб до оселі мешканців не завітали державні виконавці та не здійснили опис майна, закликаємо мешканців району не зволікати з погашенням заборгованості та вчасно розрахуватися за поточні платежі.

   Тільки від своєчасної сплати, погашенні боргу за надані житлово-комунальні послуги, залежить чи будуть мешканці району з теплом, гарячою водою, газом, електроенергією.