Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

До уваги власників будівель на вулицях Лавреньова та Чистопільська: ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» повідомляє про наміри придбати житлові будинки на зазначених вулицях за ціною 450 тис. грн.

          Доводимо до відома територіальної громади району, у тому числі власників будівель на вулицях Лавреньова та Чистопільська (селища Жуковка). На виконання рішення виконкому міської ради від 12.10.2016 №436 «Про наміри ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» щодо відселення мешканців та знесення житлових будинків» підприємством має наміри придбати належні на правах власності житлові будинки на вулицях Лавреньова та Чистопільська (разом з господарськими спорудами та земельною ділянкою) за ціною 450 000,00 грн за кожне домоволодіння.

          Оплата буде здійснена в національній валюті України в день укладення договору купівлі-продажу. Витрати, пов’язані зі сплатою обов’язкових платежів при укладанні договору, здійснюватимуться за рахунок ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

          Пропозиція дійсна від підприємства до 31 травня 2017 року включно.

          З усіх організаційних питань та у разі прийняття пропозиції пропонуємо звертатись до ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» (тел. для довідок: (056) 499-17-03, 067-628-52-26).