Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про проведення акції «Подвір’я ветерана»

   У приватному секторі Саксаганського району мешкає 22 ветерани війни. 

   У районі проходить акція «Подвір’я ветерана», до якої залучаються волонтерські загони учбових закладів, соціальні робітники КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) у Саксаганському районі». Мета цієї акції – благоустрій прибудинкової території ветеранів Великої Вітчизняної війни, інвалідів. Студентська та учнівська молодь активно бере участь у заходах з благоустрою подвір’я та наданні допомоги ветеранам.

   З початку 2016 року всім одиноким ветеранам війни району, що мешкають у приватному секторі, надається допомога у прибиранні подвір’я, вивезенні сміття, підготовці земельної ділянки для висаджування розсади, обрізанні кущів та білуванні дерев, впорядкуванні клумб та висаджуванні квітів.

   23. 03. 2016 проведено акцію «Подвір’я ветерана» за адресою: вул. Волосевича, буд. 47-1, де мешкає учасник війни Пупова Раїса Дем’янівна. В акції взяв участь заступник голови районної у місті ради Криворотній І. І. Крім того, ветерану надано допомогу у благоустрої подвір’я учасниками волонтерського руху – учнями загальноосвітньої школи № 17, працівниками КУ «Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг» у Саксаганському районі».

   У рамках акції надано допомогу у прибиранні подвір’я, вивезенні сміття, впорядкуванні присадибної ділянки.

   Гр. Розтальна Л. Г. подякувала за надану допомогу та турботу.