Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкриття районного катка на спортивному майданчику комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10»

   З метою змістовного дозвілля та зайнятості дітей, підлітків та молоді в зимовий період в Саксаганському районі на території загальноосвітніх шкіл та комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10»  були залиті льодові гірки, п’ятачки та каток. І поки «стоять морози», на дітей чекають зимові льодові розваги.

   28 січня 2014 року о 12.00 годині на спортивному майданчику комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 10» відбулося урочисте відкриття районного катка, присвячене відкриттю ХХІІ зимових Олімпійських ігор в Сочі. В заході взяли участь понад 300 чоловік, який розпочався з символічного виносу Олімпійського прапору та вогню кращими спортсменами ДЮСШ № 10.

   Вступним словом захід відкрила Скляр Світлана Леонідівна – заступник голови Саксаганської районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради.

   Після церемонії відкриття на льодовому майданчику розпочалися хокейні баталії, поруч відбулися естафети «Веселі старти» на лижах і санках та  перегони із засніженої гірки.

   Всі бажаючі мали можливість зігрітися безкоштовними гарячим чаєм та поласувати хрусткими бубликами.

   Каток відкритий з 9.00 до 17.00. В закладі працює прокат ковзанів.