Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Казковий марафон зимових свят - це унікальна атмосфера, яку створює кожен із нас

Попереду – найсвітліші свята року, коли великі й малі дива трапляються з нами на кожному кроці. Дорослі вірять у дитячі казки, гортаючи разом з дітьми яскраві й добрі книжки. Одним із найулюбленіших в народі свят завжди був День Святого Миколая, яким розпочалася низка новорічних та різдвяних свят.

 Новий рік - період чудес, які трапляються кожну секунду, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного!

Казковий настрій створено у відділі реєстрації місця проживання громадян з новорічною ялинкою. прикрашеною смачними цукерками. Дід Мороз зустрічає та дарує гарний настрій відвідувачам. Працівники відділу від щирого серця дарують свято тим, хто зовсім поруч і тим хто надто далеко. Адже всі перешкоди та дистанції зникають із першим телефонним зверненням «Доброго дня, Вас Вітає відділ реєстрації місця проживання громадян».

Коли людей об’єднує кохання, на світ з’являються діти – янголятка. Впродовж грудня до відділу реєстрації місця проживання громадян звернулось понад 70 мешканців району з питання реєстрації  місця проживання дітей, яким  подарували чарівні імена: Гліб, Соломія, Емілія, Амелія, Даміра, Тимур, Богдан, Георгій, Тихон.

Спеціалісти відділу реєстрації місця проживання громадян створили не лише святковий настрій, а й передають частинку свого тепла відвідувачам.

Вкотре нагадуємо, що на період карантину контактний прийом замовників послуг здійснюється виключно за  попереднім записом!!!

Записатися на прийом до відділу можливо:

- онлайн через портал державних послуг iGov (https://igov.org.ua)

- e-mail: [email protected];

- skype: [email protected];

- за телефоном 94-82-15.

Прийом громадян у відділі здійснюється з 8-30 до 15-30 (з 12-30 до 13-00 санобробка приміщення) щоденно, окрім суботи та неділі.

Дотримуйтесь елементарних правил, адже прості речі рятують життя!!!