Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Благодійна казка з ялинкою на воді від районного голови

         За ініціативи та підтримки голови Саксаганської районної у місті ради Беззубченка Валерія Вікторовича, з метою змістовного дозвілля та зайнятості обдарованих дітей та дітей, що залишилися в складних життєвих обставинах, 27 грудня 2016 року в басейні комунального позашкільного навчального закладу «ДЮСШ № 8» (вул. Волосевича, 1а), відбувся районний благодійний святковий захід «Новорічне свято в колі друзів». На казкову виставу, де головними героями дійства були культорганізатори комунального позашкільного навчального закладу «ЦДЮТ «Сонях», тренери-викладачі спортивного закладу та вихованці відділень спортивної школи, запросили 76 дітей закладів освіти Саксаганського району.

          У холі спортивного закладу малечу зустрічали казкові герої «Губка Боб», «Каченя» та «Кролик», які люб’язно супроводжували гостей до балкону.

         Учасників районної благодійного казкового заходу та всіх присутніх привітали та поздоровили з наступаючими Новорічними та Різдвяними  святами заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Старовойт Василь Володимирович та голова комітету з фізичної культури і спорту виконкому Криворізької міської ради Ступак Олександр Миколайович.

          В новорічній пригоді спортивним вболівальникам до басейну спортивної школи допомагали юні вихованці ДЮСШ № 8 та діти з батьками, що спостерігали за казковим дійством. Діти приймали участь у різноманітних конкурсах, грали у волейбол, водили хороводи біля ялинки. Деякі з запрошених дітей мали особисту нагоду взяти участь у казкових пригодах та поплавати під час заходу в басейні.

          По закінченню новорічної вистави всі діти, запрошені на казкову виставу, та її учасники від Діда Мороза та Снігуроньки отримали дарунки.

         Під час Новорічних і Різдвяних свят здійснюються всі найсолодші мрії! Тож, хай щастить Вам у новому 2017 році! Миру, щастя та добробуту!