Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці Саксаганського району та міста! Завітайте на День народження ТРК «Сонячна Галерея»!

         Торговельно-розважальний комплекс «Сонячна Галерея» був відкритий у 2008 році в місті Кривий Ріг. Сьогодні - це перший і єдиний професійний торгово-розважальний об'єкт міста, який пропонує своїм відвідувачам новий рівень комфортного шопінгу та відпочинку.

        На двох поверхах галереї розташовано понад 100 магазинів для дорослих і дітей з широким асортиментом товарів і різними ціновими пропозиціями. Це й магазин електроніки та побутової техніки «Comfy», гіпермаркет «Ашан», магазини «New Yorker», «Arena», «NewBalance», «Спортмастер», «Puma», «Інтертоп», "Brocard", «Будинок Іграшок», Megasport, і багато інших. На території ТРК «Сонячна Галерея» розташовані затишні кафе і ресторани, а для дітей працює ігровий комплекс «Fly Park».

 

        29 жовтня 2016 року торговельно-розважальний комплекс «Сонячна Галерея» ТОВ «УкрПанГруп» відсвяткує свій восьмий День народження.

       З цього приводу мешканців району та гостей чекає багато подарунків та сюрпризів, а веселого настрою додадуть зіркові гості - Дядя Жора і група BigudiShow.

        Призи на День народження ТРК «Сонячна Галерея» вигравати просто. Для цього необхідно зробити покупку в будь-якому магазині торгово-розважального комплексу на суму від 300 грн. 29 жовтня 2016 року. Саме в цей день потрібно зареєструвати чек на інформаційній стійці (з 15:00 до 19:00). Фінал та визначення переможців відбудеться на головній святковій сцені ТРК «Сонячна Галерея» о 19:30.

       Переможців буде багато, адже святкові призи - сертифікати на покупку і подарунки, які приготували магазини ТРК «Сонячна Галерея». В акції беруть участь всі магазини ТРК «Сонячна Галерея» (крім продуктового гіпермаркету «Ашан»).

        Завітайте 29 жовтня на День народження ТРК «Сонячна Галерея». Подарунки, призи, сюрпризи, веселий настрій та шопінг зі знижками до 70% гарантовано!