Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Проведено інформаційну зустріч на тему: «Профілактика негативних проявів у молодіжному середовищі»

   З метою попередження правопорушень, торгівлі людьми та насильства в сім`ї, профілактики ВІЛ/СНІДу та наркоманії, 25. 09. 2015 відділом у спрапвах сімї і молоді виконкому районної у місті ради з учнями державного професійно-технічного навчального закладу «Криворізький центр професійної освіти робітничих кадрів торгівлі та ресторанного сервісу», організовано та проведено інформаційну зустріч на тему: «Профілактика негативних  проявів у молодіжному середовищі».         

 

   У зустрічі взяли участь: Байда-Дячок Ю. С., головний спеціаліст комітету у справах сім’ї і молоді виконкому Криворізької міської ради,  Волинкіна С. М., завідуюча відділом у справах сім’ї і молоді виконкому районної у місті ради, Желізняк Г. В., завідувач диспансерним відділенням № 2 «Криворізький психоневрологічний диспансер» Дніпропетровської обласної ради, Сур-жик Л. І., лікар-методист комунального закладу «Криворізький центр здо-ров’я». 

 

Розглянуті питання:

1. Попередження насильства в сім’ї.

2. Про роботу комітету у справаї сім’ї і молоді виконкому Криворізької міської ради щодо профілактики негативних проявів серед молоді.

3. Про хвороби, що передаються статевим шляхом та їх профілактику.

4. Про профілактику різних видів залежності.        

        

   Присутні  з зацікавленістю слухали виступаючих та активно брали участь у обговоренні вищевказаних питань.

        

   Крім того, у зустрічі було використано мультимедійний проектор для показу тематичних слайдів.

           

   Усього охоплено 170 учнів центру.