Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відбулось урочисте відкриття відремонтованого та утепленого шкільного фойє

  01 вересня 2015 року о 08. 15 у Криворізькому навчально-виховному комплексі № 35 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - багатопрофільний ліцей «Імпульс» у рамках соціальної програми «Місто – нашими руками» групи «МЕТІНВЕСТ» публічного акціонерного товариства «Центральний гірничо – збагачувальний комбінат», відбулось урочисте відкриття відремонтованого та утепленого шкільного фойє. Дякуючи такому конкурсу соціальних проектів, який вже 5 років впроваджується у нашому місті, багато шкіл, дитячих садків, лікарень змогли покращити умови для навчання і виховання підростаючого покоління.

   Криворізький навчально - виховний комплекс № 35 «Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів - багатопрофільного ліцею «Імпульс» неодноразово брав участь у розробці соціально значущих проектів і вже тричі був переможцем. У 2015 році заклад переміг з проектом «Подаруємо тепло дітям» і як переможець отримав 75 тис. грн. на його реалізацію. В урочистому перерізанні стрічки з нагоди відкриття шкільного фойє взяли участь: виконуючий обов’язки генерального директора публічного акціонерного товариства Центральний гірничо-збагачу-вальний комбінат Федотов О. Є., заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Старовойт В. В., директор ліцею Лисенко Р. С. та найкращі учні закладу.

   Дякуючи соціальному проекту, що мав реалізацію у Криворізькому навчально – виховного комплексі № 35 «Загальнооствіньої школи І-ІІІ ступенів – багатопрофільного ліцею «Імпульс», - було покращено умови для навчання та виховання підростаючого покоління. Всього у заході взяло участь близько 60 осіб.