Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Щорічно наприкінці серпня відмічають своє професійне свято представники мужньої криворізької професії – шахтарі!

Щорічно наприкінці серпня відмічають своє професійне свято представники мужньої криворізької професії – шахтарі!

Цьогоріч свято має особливе символічне забарвлення – рівно 50 років тому  в серпні-вересні перші тони руди відвантажила шахта «Родіна», яка наразі продовжує нарощувати свої виробничі потужності у структурі акціонерного товариства «Криворізький залізорудний комбінат».

26 серпня з нагоди Дня шахтаря та ювілею створення шахти від імені голови районної у місті ради Василя Старовойта та депутатського корпусу районної у місті ради привітав колектив шахти та директора шахти Приходька Ігоря Олександровича заступник голови районної у місті ради з питань діяльності виконавчих органів ради Вадим Бершадський.

Виконком Саксаганської районної у місті ради також долучається до привітань! Шановні представники шахтарської праці! Від щирого серця прийміть вітання з вашим професійним святом! Нехай кількість спусків буде завжди рівнятись кількості підйомів, міцного здоров’я вам та вашим рідним! Ваш щоденний внесок у розвиток шахтарської справи заслуговує на високу пошану та гідну оплату праці!