Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відпочиваємо, пізнаємо Кривбас та удосконалюємо розмовну англійську

          В Саксаганському районі територіально розміщується одне з найбільших промислових підприємств міста – ДПП «Кривбаспром-водопостачання». Та візитівкою підприємства є саме Карачунівське водосховище, яке стало улюбленою локацією туристичних маршрутів. Відкрити для себе водосховище з іншої сторони пропонує молодіжна ініціативна група, яка організовує 31 липня  незвичайну екскурсію на англійській мові під гаслом «Be ready to walk much and speak English!».

          В Саксаганському районі територіально розміщується одне з найбільших промислових підприємств міста – ДПП «Кривбаспром-водопостачання». Та візитівкою підприємства є саме Карачунівське водосховище, яке стало улюбленою локацією туристичних маршрутів.

          Відкрити для себе водосховище з іншої сторони пропонує молодіжна  ініціативна група, яка організовує 31 липня незвичайну екскурсію на англійській мові - "On the bank of a mountain river". Це унікальна можливість поєднати приємне з корисним: відпочити від міста та водночас отримати розмовну практику англійської.

          Для бронювання місць пропонуємо контактувати з організатором: Ірина Лобода 096-359-52-55.