Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Люди, які надихають! Люди, що допомагають!

Шановні друзі, хочете дізнатися рівняння, яке потужно допомагає ЗСУ наближати Перемогу? Десять кілометрів маскувальних сіток за два роки й чотири місяці. Декілька тисяч пар вовняних шкарпеток, сотні вовняних килимків, запальнички, окопні свічки, продукти харчування, ліки – дорівнюють щоденній роботі колективу людей, які з перших днів війни об’єдналися заради Перемоги. Багато мешканців Саксаганського району, які живуть недалеко від Палацу культури «Мистецький», прийшли до Палацу зі словами: «Ми хочемо допомагати!». Й, адміністрація Палацу, профспілковий комітет ініціювали роботу, яка допомагає підтримувати наших військових. Активно увімкнулися у волонтерську роботу працівники Палацу, музичної школи №13, культпрацівники, всі бажаючі з добрими щирими серцями.

Волонтери постійно закуповують і постачають військовим речі першої потреби, беруть участь у благодійних заходах, під час яких збираються кошти на потреби захисників і захисниць України. Не забуває мистецька родина й про внутрішньо переміщених осіб.

Приємно, що про цю щоденну  роботу знають у районі та в місті.

24 червня 2024 року нагороджено Подякою Голови ради оборони м. Кривого Рогу Олександра Вілкула за активну громадську, волонтерську та благодійну діяльність, проявлений патріотизм, значний внесок у забезпечення обороноздатності міста Кривого Рогу й України людей, які з початку повномасштабного вторгнення росії на територію України долучилися до волонтерської діяльності; людей, які надихають, людей, що допомагають!!!

Вітаємо з високою нагородою всіх причетних!

Висловлюємо вдячність усім волонтерам за їхню важливу роботу, яка надихає людей у всьому світі.

Слава Україні!

Героям Слава!