Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Районний День «Тижня безпеки дитини»

21 травня відбувся районний показовий День «Тижня безпеки дитини», що підготували освітяни КЗДО № 264 КМР. Захід проходив на базі найпростішого укриття КГ №91, яке гостинно прийняло відвідувачів. Пріоритетом та головною метою заходу в цьому році було формування навичок у дітей дошкільного віку безпечної поведінки з невідомими та вибухонебезпечними предметами, розуміння та оцінка небезпеки, набуття навичок правильної поведінки в разі загрози виникнення надзвичайної ситуації воєнного характеру, практичне закріплення у пам’яті дітей змісту отриманих знань про заходи безпеки, неухильне дотримання алгоритму дій у разі оголошення сигналу «Увага всім!».

На заході присутні отримали знання від представників відділу зв’язків з громадськістю полку патрульної поліції м. Кривого Рогу, Криворізьких територіальних курсів цивільного захисту та безпеки життєдіяльності. Яскравим досвідом роботи поділилися педагоги КЗДО №264! Ми подорожували разом із псом Патроном, грали у віртуальні ігри з безпеки, виконували вправи на психологічне розвантаження, навчалися боротися зі своїми страхами.

На нас попереду очікує тепле літо! Нехай воно буде для всіх нас безпечним та принесе здійснення мрій!