Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Всеукраїнський суботник «За чисте довкілля»

   23 квітня 2016 року відбулася щорічна акція з благоустрою «За чисте довкілля». У рамках цього заходу в Саксаганському районі впорядковували та озеленювали парки, сквери, вулиці, природні та історичні пам’ятки.

   До Всеукраїнського суботнику приєдналися  трудові колективи  навчальних закладів та учні разом з батьками.

   В ході його проведення виконано чимало роботи задля належного санітарного стану території закладів, прилеглих територій, місць масового відпочинку.

   У акції взяли участь понад 1870  працівників закладів освіти району, прибрано та упорядковано понад 6.4 гектара територій. Наведено лад та очищено території від зимового бруду скверу «Юність» (КЗШ № 43, 113), парку ПК «Саксагань» (КЗШ № 17, ДЮСШ № 8), скверу на вулиці Космонавтів (КЗШ № 19, 120), скверу на вулиці Співдружності (КЗШ № 41), скверу «Першотравневий» (КЗШ № 51).

   Трудовими десантами КЗШ № 21 упорядкована прибережна зона вулиці  Каспійська, КЗШ № 14, 72, 122 - територія у лісосмузі «Дубовий гай», КСШ № 70 – вулиця О.Брозовського, КСШ № 107 та КЗШ № 31 – меморіальний комплекс на честь робітників і службовців РУ ім. Кірова, загиблих у роки Великої Вітчизняної війни, КЗШ № 58 упорядковано територію біля пам’ятнику О.М. Горькому.

   Активну участь у проведенні соціально-екологічної  акції «Саксаганська толока – 2016» в рамках заходів «Зробимо Україну чистою разом!» у наведенні чистоти та порядку у зоні відпочинку біля балки Калєтіна, приуроченої 40-річчю заснування Саксаганського району, стали  учні та працівники КЗШ № 68, 119, 124, КГ № 91, КПНЛ, НВК № 240 та № 278, КНВК № 35, КСШ № 74, 118.

   На думку багатьох учасників акції з благоустрою «За чисте довкілля», подібні заходи з благоустрою необхідно підтримувати всім. Переконані, що чим більше людей зроблять свій маленький внесок у впорядкування навколишніх територій, тим більш свідомим та бережливим буде їх ставлення до порядку та чистоти у районі та у нашому місті.