Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

25 квітня 2015 року небайдужі криворіжці зробили ще один крок назустріч чистому місту, прийнявши участь у Дні довкілля

   25 квітня 2015 року небайдужі криворіжці зробили ще один крок назустріч чистому місту, прийнявши участь у Дні довкілля. Саксаганці не стали винятком та зробили свій якісний вклад, навівши благоустрій біля своїх об’єктів бізнесу, промислових будівель, закладів та установ. 

   Кожен із «трудових десантів» підійшов до справи дуже відповідально. А окремі трудові колективи не лише взірцево впорядкували прилеглі до установ та підприємств території, але й підтримали цьогорічну екологічну ініціативу щодо наведення чистоти та порядку у зоні відпочинку біля балки Калетіна, яку було приурочено 40-річчю заснування Саксаганського району. Серед них особливо хочеться відмітити  молодіжні колективи АТ «Корум Криворізький завод гірничого обладнання», ДПП «Кривбаспром-водопостачання», КП «Автобаза №1», ГЗК «Укрмеханобр» ПАТ «ММК ім. Ілліча», КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу», ДП «Криворізьке лісове господарство», ПАТ «ДТЕК Дніпрообленерго», ПАТ «Укртелеком», медичних закладів, фінансових установ, ТОВ «Арістей компані» та багато інших суб’єктів господарювання. Активною рушійною силою стали і представники громадської організації «Криворізький союз поляків», жіночої організації «Троянда», Криворізької міської федерації технічних видів спорту та багато інших.

   Учасниками еко-акції «Саксаганська толока – 2015» стали і учні Криворізьких загальноосвітніх шкіл №№ 11, 14, 19, 41, 72, 119, 120, Криворізьких середніх шкіл №№ 74 та № 118, Криворізької гімназії № 91, КНВК № 35 та багато інших. Взяли участь у масштабному прибирання і самі працівники виконкому Саксаганської районної у місті ради та небайдужі мешканці прилеглих житлових мікрорайонів.

   Свіже повітря, компанія друзів та колег ... що може бути кращим супроводженням загальної важливої та корисної справи – зробити власний внесок в екологію рідного міста?

   У ході проведення еко-акції було не лише зібрано та вивезено сміття вздовж прибережної смуги балки Калетіна, але й висаджено близько 40 молодих дерев та  пофарбовано міст. А по завершення заходу усіх бажаючих пригощали смачнючою «солдатською» кашею та солодким чаєм.

   Сподіваємось, що усі відпочиваючі біля балки Калетіна приходитимуть з чистими думками та не залишатимуть після себе сміття. Давайте збережемо чистоту в нашому домі разом!