Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Анонс про проведення святково-театралізованої програми «Блага вість, прийди до нас, На здоров’я, в добрий час!»

   9 квітня 2016 року Криворізький державний комерційно-економічний технікум ініціює проведення святково-театралізованої програми «Блага вість, прийди до нас, На здоров’я, в добрий час!» в рамках молодіжного волонтерського руху "Територія студентських ініціатив", що діє в КДКЕТ за ініціативи студентського парламенту протягом декількох років, вже має конкретні результати і реалізується через благодійний проект «Милосердя», патріотичні проекти «Ветеран» та «Допоможи герою України», а також інформаційно-просвітницький проект «Покоління небайдужих».

   Свято відбудеться з нагоди Благовіщеня Пресвятої Богородиці та Всесвітнього дня здоров'я завдяки спільним зусиллям педагогічного та студентського колективів за підтримки виконкому Саксаганської районної у місті ради, з метою пробудження патріотичних почуттів, вшанування національних традицій, підвищення фахової майстерності студентів закладу. До того ж, напередодні світлого свята Великодня всі охочі зможуть долучитися до секретів Страсної седмиці та отримати корисні поради.

   Організація подібних масштабних заходів вже стала доброю традицією для КДКЕТ. Адже Криворізький державний комерційно-економічний технікум несе місію пропагандиста національних та духовних цінностей, є яскравим культурним осередком мікрорайону. Вже не вперше педагогічний та студентський колективи поділяють хвилювання та біль багатьох людей, опікуючись долями дітей – вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації м. Кривого Рогу, людей, хворих на онкологію, а також підтримують українських героїв – учасників АТО на Сході України та їхні сім’ї.

   Та сьогодні студентський парламент КДКЕТ виступив з ініціативою звернути увагу на не менш важливе питання як для нашого міста, так і для його мешканців, прагнучи об'єднати спільною метою якомога більше активної молоді Саксаганського району. Отже усі кошти, зібрані під час ярмарку, будуть направлені на покращення екологічного добробуту в рамках масштабної екологічної акції "Зелені легені Криворіжжя", проведення якої планується в рамках місячника благоустрою за спільної діяльності студентів КДКЕТ та небайдужих школярів району. 

Тож 9 квітня на святковій програмі на всіх мешканців, що завітають на захід чекатимуть дивовижні театральні образи Весни, Ангела, днів Страсного тижня. Українські кумоньки - закликальниці занурять всіх у неповторний колорит ярмарку і створять святковий настрій. На фестивалі духмяної випічки всі відвідувачі матимуть змогу придбати смачні вироби, виготовлені молодими фахівцями технікуму. Завітавши на виставку художніх композицій «ZdravExpo-2016», можна буде поринути у світ мистецтва і вигадливості від креативних студентів. Батл-спорт-шоу "Здоров’я – це круто, Здоров'я - це драйв" додасть бадьорості і завзяття, нагадавши про основні цінності в житті. Цікаві майстер-класи від фахівців-кулінарів, експрес-лабораторія, де всі охочі зможуть здійснити різноманітні споживчі дослідження, не дадуть жодних шансів нудьгувати цього дня. Для маленьких відвідувачів працюватиме дитячий артмайданчик з конкурсами, загадками, вікторинами, солодкими призами від молодих фахівців. Запальний настрій, посмішку та дух єднання забезпечить молодіжний танцювальний та мовний флешмоби, до яких зможуть долучитися всі охочі.

   Шануючи нашу історію, християнську традицію та здоров’я і міць українців, запрошуємо поринути разом з організаторами свята у неповторний світ веселощів, пісень, танців, жартів та цінних порад. Найменші кошти, витрачені на ярмарку, принесуть не лише насолоду всім відвідувачам, а й підуть на благородні, важливі справи.

 

 

Місце проведення: м-рн. Ювілейний,

біля супермаркету «Фокстрот»,

вул. 200-річчя Кривого Рогу, 7Д.

Початок свята: о 1200.