Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Шановні мешканці та гості Саксаганського району!

          Відповідно до Постанови НКРЭКУ від 26 лютого 2015 року № 220 “Про встановлення тарифів на електроенергію, що відпускається населенню” з 1 березня 2017 року в Україні пройде останній етап підвищення тарифів на електроенергію для населення. Нові тарифи будуть діяти для всіх областей України і застосовуються усіма енергопостачальними компаніями для розрахунків з населенням.

          Вартість електроенергії для населення, в тому числі, яке проживає в житлових будинках, обладнаних кухонними електроплитами (у тому числі в сільській місцевості), з 1 березня 2017 року буде становити:

          - до 100 кВт*год – 0,90 грн/кВт*год;

          - понад 100 кВт*год – 1,68 грн/кВт*год.

          В опалювальний період з 1 жовтня до 30 квітня вартість електроенергії для населення, яке проживає в багатоквартирних будинках, не газифікованих природним газом і в яких відсутні або не функціонують системи централізованого теплопостачання, в тому числі і в сільській місцевості; а також в будинках, квартирах і гуртожитках, обладнаних електрообігрівальними установками (у т. ч. у сільській місцевості) буде складати:

          - в межах 3000 кВт*год – 0,90 грн/кВт*год;

          - понад 3000 кВт*год – 1,68 грн/кВт*год.

          Для багатодітних, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу встановлені тарифи на найнижчому рівні – 0,90 грн/кВт*год незалежно від обсягів споживання.