Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Масляну справляємо – весну красну зустрічаємо!

          25 лютого 2017 року в парку «Саксаганський» (вул. Бикова, 2) за ініціативи виконкому Саксаганської районної у місті ради та під патронатом ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» відбулося районне свято «Масляну справляємо - весну красну зустрічаємо!». В парку зібралося багато мешканців району, міста та його гостей, охочих поласувати млинцями, відвідати виставки майстрів на всі руки, подивитися концертну програму, прийняти участь у культурно-розважальних, спортивно-масових заходах та благодійній акції в підтримку онкохворих дітей.

          Спортивний блок заходу представляли працівники районних спортивних комунальних позашкільних навчальних закладів: ДЮСШ № 8, ДЮСШ № 10, ЦСДЮМ «Олімп» та керівники фізичного виховання професійно-технічних начальних закладів. Для всіх бажаючих учасників народних гуляній  в парку були організовані спортивні змагання, серед яких: «Веселі старти», змагання з гирьового спорту, метання в ціль штучними сніжками, бій на подушках та здобуття призів з чобіт, здолавши відстань шестиметрового стовпа, в яких взяли участь понад 100 чоловік. Особливою увагою користувалися змагання з гирьового спорту, бій на подушках, та здобуття призів здолавши відстань шестиметрового стовпа. Переможців та призерів змагань пам’ятними подарунками, особисто, нагородили представники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Шаповал Олег Станіславович та Кондратюк Олена Миколаївна.

          Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації заходу адміністрації ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», підприємствам, організаціям, установам та закладам району та щиро вітає зі святом всіх мешканців району та його гостей.

Посилання на сторінку ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг"  у Facebook