Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Масляні гуляння у Саксаганському районі

          У суботу, 25 лютого, у парку Саксаганському відбулося відзначення найвеселішого та найсмачнішого свята зими – Масляної! Незважаючи на не зовсім вдалі погодні умови, кожен, хто завітав на захід, зміг зануритися у теплу та душевну атмосферу справжнього народного гуляння.

          Зі щирими словами привітання до всіх присутніх звернулися заступник міського голови Бєрлін В. М. та голова Саксаганської районної у місті ради Беззубченко В. В. Серед запрошених гостей на святі були присутні директор департаменту з персоналу ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Анджей Випих та клірик Спасо-Преображенського собору протоієрей Андрій Будовський. Запальні танки та веселі пісні у виконанні найкращих виконавців та творчих колективів району створили надзвичайний святковий настрій. Різноманіття виставок та тематичних куточків додало алеям парку яскравих, якихось вже зовсім весняних барв, а повітрям розчинялися смачні аромати свіжих млинців та інших смаколиків.

          Окрему подяку за допомогу та участь у проведенні районного заходу керівництво виконкому районної у місті ради виражає ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». Слід зазначити, що присутні активно та з непідробним завзяттям долучилися до проведення благодійного аукціону, кошти від якого, як і зазначалося раніше, спрямують на допомогу в лікуванні онкохворих дітей міста Кривого Рогу.     

          Кульмінацією свята стало запальне файєр-шоу, яке передувало традиційному спалюванню ляльки Марени. Ось так саксаганці і попрощалися із холодною набридлою зимою і наблизили прихід довгоочікуваної теплої весни.

          Гостинний Саксаганський район і надалі створюватиме для своїх мешканців та гостей району веселі, по-справжньому родинні свята, адже так хочеться, щоб у сірому повсякденні нашого життя було більше приємних та яскравих моментів!

Посилання на сторінку ПАТ "АрселорМіттал Кривий Ріг"  у Facebook