Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дайджест грантових конкурсів, спрямованих на розвиток підприємництва (стартапів), актуальний на січень-лютий 2022 року

Сучасна підтримка підприємців результативна лише у випадку нових підходів до шляхів її отримання. Все більших обертів набирає тренд залучення грантових коштів від незалежних організацій. Пропонуємо до уваги підприємців дайджест актуальних грантових конкурсів, в яких запрошуємо взяти участь.

У випадку консультаційної підтримки зі сторони місцевого самоврядування звертатись до відділу економіки та промисловості: вул. Володимира Великого, 32 (каб. 421).

1) Допомога українським стартапам стати успішними глобальними компаніями. Це навчання, менторство, обмін досвідом і якісний нетворкінг з найсильнішими гравцями міжнародної стартап-екосистеми.

Дедлайн подання заявок на участь: постійно діючий.

Детальна інформація: https://usf.com.ua/akseleracijna-programma/

2) Грантова програма направлена на створення на зростання технологічних стартапів на ранній стадії розвитку в Україні з метою їх голобальної конкурентоспроможності.

Дедлайн подання заявок на участь: постійно діючий.

Детальна інформація за посиланням: https://usf.com.ua/grant-usf/;

3) Програма Інноваційних ваучерів Українського фонду Стартапів дозволяє отримати фінансування у розмірі 10 000 доларів США на один Стартап.

Дедлайн подання заявок на участь: постійно діючий.

Детальна інформація за посиланням: https://usf.com.ua/innovacijni-vaucheri/;

4)  Програма на зміцнення діючих соціальних підприємств, популяризацію соціального підприємництва та створення позитивної практики залучення соціальними підприємствами коштів спільноти.

Дедлайн подання заявок на участь: 25.03.2022.

Детальна інформація за посиланням: https://www.irf.ua/contest/konkurs-kraudfanding-dlya-soczialnogo-pidpryyemnycztva/;

5) Програма ЄС з міжнародного обміну, яка дає молодим або діючим підприємцям можливість навчатися у досвідчених керівників малого бізнесу в інших країнах-учасницях Програми.

Дедлайн подання заявок на участь: постійно діючий.

Детальна  інформація за посиланням: https://erasmusplus.org.ua/novyny/1677-erazmus-dlia-molodykh-pidpryiemtsiv-ne-erazmus.html.