Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Дайджест грантових конкурсів для громадських/благодійних організацій, актуальний на січень-лютий 2022 року

Потужним генератором соціального та культурного життя району стають громадські та благодійні організації, фінансові ресурси для яких акумулюються через фандрейзингову діяльність їх учасників. Пропонуємо до уваги громадських організацій, які націлені на масштабування грантових потреб, дайджест актуальних грантових конкурсів, в яких запрошуємо взяти участь.

У випадку необхідності консультаційної підтримки в рамках Саксаганського району зі сторони місцевого самоврядування звертатись до відділу економіки та промисловості: вул. Володимира Великого, 32 (каб. 421).

1) Додаткова підтримка ініціативам та проєктам у сфері культури, які здатні залучати кошти від громадян шляхом краутфандінгу.

Дедлайн подання заявок на участь: 25.03.2022.

Детальна інформація за посиланням: https://www.irf.ua/contest/konkurs-kultura-spilnota/;

2)Проєкти на розширення економічних можливостей молоді та посилення громадянської активності молоді, її соціальної згуртованості, покращення підходів до застосування гендерної рівності та соціальної інклюзії в орієнтованих на молодь програмах.

Автор проєкту – активна молодь від 18 до 35 років.

Дедлайн подання заявок на участь: 19.05.2022.

Детальна інформація за посиланням: https://gurt.org.ua/news/grants/74462/.