Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Рішення Криворізької міської ради від 27 січня 2016 року № 175 `Про внесення змін до рішення міської ради від 24.06.2015 №3706 “Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у місті Кривому Розі”


КРИВОРІЗЬКА МІСЬКА РАДА

 

Р І Ш Е Н Н Я

(ІІІ сесія VIІ скликання)

 

 

27.01.2016                           м. Кривий Ріг                                 №175

 

 

 

   Про внесення змін до рішення міської ради від 24.06.2015 №3706 “Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у  місті Кривому Розі”.

   Відповідно до Закону України “Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких законодавчих актів України щодо забезпечення збалансованості бюджетних надходжень у 2016 році”, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, міська рада вирішила:

 

   1. Унести зміни до рішення міської ради від 24.06.2015 №3706 “Про встановлення ставок податку на нерухоме  майно, відмінне від земельної ділянки, у місті Кривому Розі”, а саме: у додатку  викласти в новій редакції примітку:

   “Примітка. Згідно з п. 266.4 ст. 266 Податкового кодексу України база оподаткування об’єкта/об’єктів житлової нерухомості, у тому числі їх часток, що перебувають у власності фізичної особи платника податку, зменшується:

- для квартири/квартир незалежно від їх кількості на 60 кв. метрів;

- для житлового будинку/будинків незалежно від їх кількості на 120 кв. метрів;

- для різних типів об’єктів житлової нерухомості, у тому числі їх часток (у разі одночасного перебування у власності платника податку квартири/квартир та житлового будинку/будинків, у тому числі їх часток) на 180 кв. метрів.

   Таке зменшення надається один раз на кожний базовий податковий (звітний) період (рік).”.

 

   2. Управлінням фінансовому, економіки, розвитку підприємництва виконкому міської ради, відділу преси та інформації апарату міської ради і виконкому (Рожко О.В., Підпалько Т.А., Рижкова І.О., Герасименко І.М.) забезпечити інформування населення міста про зміст рішення у визначений чинним законодавством України термін.     

 

   3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійні комісії міської

ради з питань планування бюджету та економіки; регуляторної політики та підприємництва (Клімін О.В., Шаповалова К.Г.), координацію роботи – на заступників міського голови відповідно до розподілу обов’язків.

            

 

 

Міський голова                                                                         Ю.Вілкул





Рішення Криворізької міської ради від 27 січня 2016 року № 175 `Про внесення змін до рішення міської ради від 24.06.2015 №3706 “Про встановлення ставок податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у місті Кривому Розі”