Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Про тимчасові об`єкти, розташовані на території району, особи власників яких не встановлено

   На виконання рішення Криворізької міської ради від 28. 12. 2013 № 1660 «Про затвердження Тимчасового порядку щодо встановлення меж зони дії особистого сервітуту під тимчасовими об'єктами для здійснення підприємницької діяльності» утворено районну постійно діючу комісію з упорядкування розміщення тимчасових об'єктів для здійснення підприємницької діяльності (надалі - комісія).

   При здійсненні своєї діяльності комісія керується вказаним рішенням міської ради та Положенням, яке затверджене рішенням виконкому районної у місті ради від 29. 12. 2012 № 550 «Про створення районної постійно діючої комісії з упорядкування розміщення тимчасових об'єктів для здійснення підприємницької діяльності та затвердження Положення про неї».

   Основним завданням комісії є забезпечення установленого порядку набуття і реалізації прав на земельні ділянки, що перебувають у власності територіальної громади міста.

   З початку 2013 року комісією обстежено 32 самовільно зайняті земельні ділянки під розташування кіосків та павільйонів, осіб власників шести з яких не встановлено. Складено відповідні акти. З метою встановлення осіб власників тимчасових об'єктів, звільнення ними самовільно зайнятих земельних ділянок: біля житлового будинку 47 на мікрорайоні Сонячному, біля житлового будинку 22 на вулиці Тесленка, біля житлового будинку 14 на вулиці Мануйлова, біля житлового будинку 15а на вулиці Мануйлова, біля житлового будинку 16а на вулиці Мелешкіна, біля житлового будинку 1 на вулиці Корнійчука на кіоски наклеєні попередження, які залишені без уваги.

   Тому, до управління містобудування і архітектури виконкому Криворізької міської направлено висновки комісії щодо необхідності звільнення самовільно зайнятих земельних ділянок під розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності за вказаними вище адресами.