Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Відкрита першість Саксаганського району з рукопашного бою серед дітей, підлітків та молоді, присвячена до Новорічних та Різдвяних свят

         З метою популяризації та розвитку бойових видів спорту, пропаганди здорового способу життя, активізації фізкультурно-спортивної роботи з дітьми, підлітками та молоддю, виявлення обдарованих особистостей та їх підготовки до змагань вищого рівня та  з нагоди Новорічних і Різдвяних свят, 25 грудня 2016 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Центр дитячої та юнацької творчості «Сонях» (мкр. Гірницький, 50а) відбулася відкрита районна першість з рукопашного бою серед дітей, підлітків і молоді, в яких взяли участь близько 120 спортсменів з чотирьох клубів міста.

         Згідно з положенням змагання проводилися в категорії «легкого контакту» в віковій групі з 3 до 18 + років.

         Самому молодшому учаснику змагань нещодавно виповнилося три роки, найстаршому – 15 років.

         Серед переможців відкритої першості Саксаганського району з рукопашного бою хочеться відмітити найбільш перспективних спортсменів, для яких ці змагання були підготовкою до участі у першості України та спортсменів початківців:

в категорії діти – Карпов Максим (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.);

в категорії підлітки – Зайчикова Влада (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.);

в молодіжній категорії – Ісмаїлов Санан (клуб «Борець» КПНЗ «ЦДЮТ «Сонях», тренер Прокопенко І. М.).

В командному заліку місця розподілилися наступним чином:

         Перше місце виборола команда клубу «Борець» (тренер Прокопенко І.), друге місце поділили клуби з однаковою назвою «Саторі» (тренери Кащін С. та Яновський О.), третє місце дісталося команді клубу «Дзержинець» (тренер Новицький С.).

         Всі переможці та призери відкритої першості Саксаганського району з рукопашного бою були нагороджені грамотами, медалями та солодощами. По закінченню спортивного заходу всіх дітей та їх батьків чекав «солодкий стіл».

         Виконком Саксаганської районної у місті ради вдячний за допомогу в організації та проведенні змагань Криворізькій міській федерації рукопашного бою (голова Волошин А. А.) та адміністрації комунального позашкільного навчального закладу «ЦДЮТ «Сонях» (директор Ковтун О. І.).

         І хай в сьогоднішніх змаганнях перемогли сильніші, переможеним не сумувати, бо програш - це лише добрий досвід та шаг до нових сходжень. І в цьому є сила вислову - «Не перемігши себе, не переможеш суперника»!

         Всіх поздоровляємо з наступаючими новорічними та різдвяними святами!