Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Плідна робота активних саксаганців та «Зеленого центру МЕТІНВЕСТ»

В грудні поточного року за ініціативи небайдужих мешканців району та практичної допомоги «Зеленого центру МЕТІНВЕСТ» втілено у життя  ініціативи  по омолодженню зелених насаджень в Саксаганському районі. Такі заходи дозволили не лише надати деревам приємний естетичний вид, попередити їх аварійність, але й надали технічну можливість попередити виникнення загрози відключення житлових будинків від газу. На сьогодні в рамках такої програми в районі омолоджено 55 дерев на таких вулицях: вул. Володимира Великого (біля будинків 1, 6, 7 та 8), вул. Качалова (біля будинків 36 та 34) тощо. Приємно відмітити, що робота в даному напрямку «Зеленим центром МЕТІНВЕСТ» виконується оперативно, з господарським підходом: усі обрізані гілки вчасно вивезено, територію після робіт впорядковано. У будинках, які до цього були відключено від газопостачання через несправність димоходів та неможливість підходу до них із-за аварійних дерев, ТОВ «Житлосервіс-КР» оперативно ліквідовано ушкодження, газопостачання підключено.

На цьому плідна співпраця «Зеленого центру МЕТІНВЕСТ» з активними та ініціативними мешканцями району в питаннях благоустрою не закінчується, попереду – амбітні плани на 2017 рік.