Виконавчий комітет Саксаганської районної в місті ради Офіційний вебсайт виконавчого комітету Саксаганської районної в місті ради

Корисна інформація-запорука обізнаності!

Сучасне ХХІ століття гордо названо епохою інформаційних технологій. Комп'ютери, планшети, телефони - це персональні бездонні джерела легкодоступної інформації. Багато часу сучасні підлітки проводять в соціальних мережах де отримують різного роду інформацію, яка по-різному впливає на їх свідомість. Здобута таким чином інформація не завжди є корисною і повчальною, внаслідок цього в підлітковому середовищі спостерігається схильність до куріння, вживання алкогольних напоїв, наркотичних речовин та скоєння правопорушень. Кожен вчинок має свій наслідок, тому важливо вчасно помітити та упередити нездорові інтереси дитини у підлітковому віці.

21.11.2018 року, за ініціативою служби у справах дітей на базі КЗО "Криворізької загальноосвітньої санаторної школи-інтернат № 7 І-ІІ ступенів ДОР" проведено інформаційну зустріч на тему «Профілактика негативних проявів у дитячому середовищі». Перед учнями виступили сімейний лікар КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 4» Дмитрієва Д. О., спеціаліст служби у справах дітей Лавриненко Н. В., інспектор патрульної поліції Гайков О. М., інспектор ювенальної превенції Саксаганського відділу поліції Жбанков Є. О. Під час інформаційної зустрічі дітьми переглянуто повчальні фільми щодо шкідливого впливу наркотичних та психотропних речовин на організм людини. Після виступу інспектора ювенальної превенції Саксаганського відділу поліції діти охоче ставили питання щодо наслідків скоєння злочинів та правопорушень.

Таким чином, проінформувавши та обговоривши найбільш поширені негативні прояви у поведінці підлітків, кожен учень отримав корисні та важливі поради на майбутнє.